Servicii de digitalizare și scanare mobilă

#DreamDevelopment oferă servicii de cartografiere mobilă (colactarea datelor geospațiale dintr-un vehicul mobil dotat cu o gamă de sisteme speciale: fotografice, radar, laser, LiDAR, IMU, GNSS, fotografie 360° și odometru) și realizarea scanărilor 3D a construcțiilor. Compania noastră a achiziționat recent:

  • un Sistem de cartare mobilă, compus dintr-o gamă integrată de senzori de navigație sincronizați în timp și senzori de imagine montați pe o platformă mobilă, cu ajutorul căruia să poată realiza mai multe servicii cum ar fi: modelarea 3D al traseelor parcurse, extragerea de elemente vectoriale de interes (stâlpi, canale, limite, trasee de utilități, etc.), extragerea de imagini 2D și sferice, generare raster pentru zona parcursă.
  • un Sistem de scanare 3D cu laser, cu ajutorul căreia să poată executa următoarele tipuri de servicii: înregistrarea datelor topografice cu o densitate și o rezoluție mare, generându-se vizualizări CAD în 2D și 3D pe care se pot măsura distanțe, arii și volume, analiza și verificarea în timp real a clădirilor în timpul construcției sau la finalizarea proiectului, cartarea zonelor industriale cu complexitate mare și greu accesibile, documentarea clădirilor și rețelelor de utilități,modelarea în 3D a clădirilor istorice/ de patrimoniu, realizarea modelelor informatice ale clădirilor noi sau existente (BIM).
  • Programe informatice în vederea îmbunătățirii prelucrării datelor colectate cu ajutorul celor două sisteme. Cu ajutorul acestor programe compania va putea furniza clienților săi date exacte, simulare 3D și vizualizarea fidelă a obiectelor.

Vreți să stabilim o întâlnire?

Doar un apel ne desparte de o discuție la unul din birourile noastre, sediul Dvs. sau chiar de pe teren.

  • 0742 284 120